Contract futures pe rata dobanzii pe termen lung

Definitie Contract futures pe rata dobanzii pe termen lung

Contract futures pe rata dobanzii ce se refera la obligatiuni de tezaur pe 15-30 de ani. Pretul se exprima ca o cota procentuala din valoarea nominala si nu ca diferenta fata de indicele 100, iar pasul de cotatie este de 1/32% si nu de 0,01%

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract futures pe rata dobanzii pe termen lung? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract futures pe rata dobanzii pe termen lung.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract futures pe rata dobanzii pe termen lung. Definitiile termenilor despre Contract futures pe rata dobanzii pe termen lung cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract futures pe rata dobanzii pe termen lung, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract futures pe rata dobanzii pe termen lung.