Contract generator de drepturi de creanta

Definitie Contract generator de drepturi de creanta

Sinonim - contract generator de raporturi de obligatiiContract prin efectul caruia se creeaza numai drepturi de creanta (adica, numai raporturi de obligatii). Drepturile de creanta fiind infinite ca numar si de o mare varietate, la randul lor, si contractele care le genereaza sunt de o mare diversitate si in numar nelimitat.Spre exemplu, contractul de imprumut, de inchiriere a unei locuinte, contractul de turism etc.Chiar contractele constitutive sau translative de drepturi reale genereaza si drepturi de creanta.Aceste contracte se caracterizeaza prin aceea ca produc, din momentul incheierii lor, efecte pentru viitor, deoarece creeaza intre parti o situatie juridica noua, necunoscuta anterior.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract generator de drepturi de creanta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract generator de drepturi de creanta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract generator de drepturi de creanta. Definitiile termenilor despre Contract generator de drepturi de creanta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract generator de drepturi de creanta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract generator de drepturi de creanta.