Contract pentru prestari de servicii

Definitie Contract pentru prestari de servicii

Fac parte din aceasta grupa de contracte, toate acelea avand ca obiect o prestare de servicii la care se obliga una dintre parti in favoarea celeilalte parti. Spre exemplu:- transportul international, - mandatul comercial international, - serviciile bancare, etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract pentru prestari de servicii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract pentru prestari de servicii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract pentru prestari de servicii. Definitiile termenilor despre Contract pentru prestari de servicii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract pentru prestari de servicii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract pentru prestari de servicii.