Contract unilateral

Definitie Contract unilateral

Art 944 Cod Civil prevede: Contractul este unilateral cand una sau mai multe persoane se obliga catre una sau mai multe persoane, fara ca acestea din urma sa se oblige. Spre exemplu: - donatia, - comodatul, - mandatul, - depozitul, - fidejusiunea, etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract unilateral? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract unilateral.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract unilateral. Definitiile termenilor despre Contract unilateral cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract unilateral, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract unilateral.