CONFERINȚA BALANCED SCORECARD ROMÂNIA, 11 Iunie 2012

Locul desfasurarii: Hilton Athénée Palace

Organizator: Corporater Romania

București, 18 Mai 2012 – În contextul economic actual, o Strategie clară este mai importantă ca oricând. Mai mult decât atât, Execuția Strategiei trebuie să fie realizată sistematic și precis, folosind un sistem de management riguros, bazat pe cele mai bune practici internaționale de management, dar validat și în mediul economic românesc.

Firme precum IKEA Romania, Prutul SA, UniCredit Țiriac Bank, ISPE SA sau EOS KSI Romania, cât și instituții publice ca Ministerul Finanțelor Publice sau Ministerul Administrației și Internelor au decis deja să folosească Balanced Scorecard (BSC) ca sistem de management integrat al Planificării Strategice și Managementului Performanței în Execuția Strategiei.

Corporater România este anul acesta co-organizator al unui eveniment de excepție:

Conferința Balanced Scorecard România,

care are loc pe 11 Iunie, la Hilton Athénée Palace, în București

Conferința oferă o oportunitate extraordinară managerilor români sa interacționeze cu experți internaționali în domeniul Formulării și Execuției Strategiei și de a identifica soluții care le vor permite să folosească un management sistematic al Strategiei și performanței în organizația lor.   În cadrul acestui eveniment:

  • Aducem în România, specialişti cu cea mai înaltă expertiză internaţională în BSC, pentru a vorbi în cadrul Conferinţei.
  • Identificăm detaliile esenţiale ale utilizării corecte a BSC, pentru asigurarea beneficiilor sistemului de management.
  • Descriem metodologia pentru implementarea BSC care a rezistat testului practicii în sute de proiecte, în diverse tipuri de organizaţii, domenii şi zone geografice.
  • Demonstrăm practic modul de utilizare a unui Sistem Expert pentru implementarea şi utilizarea BSC.
  • Invităm în cadrul Conferinţei organizaţii din România care au adoptat BSC, sau care au proiecte de implementare a Balanced Scorecard, pentru a ne împărtăși experiența lor și motivul pentru care au adoptat Balanced Scorecard.
  • Facilităm discuţia liberă în cadrul unei mese rotunde cu experţii internaționali prezenţi la Conferinţă.

Confirmare pana la data: 11 iunie 2012

Participare: Taxa de participare