Corpul executorilor bancari

Definitie Corpul executorilor bancari

Institutie investita cu autoritatea realizarii voluntare si/sau prin executare silita a obligatiilor ce decurg din titlurile executorii ce apartin bancilor. Infiintarea corpului executorilor bancari se poate realiza, conform statutului in cadrul fiecarei banci comerciale autorizate de BNR conform Legii bancare nr. 58/1998, sau in cadrul asociatiilor profesionale, in conditiile convenite de bancile interesate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Corpul executorilor bancari? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Corpul executorilor bancari.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Corpul executorilor bancari. Definitiile termenilor despre Corpul executorilor bancari cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Corpul executorilor bancari, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Corpul executorilor bancari.