Cotare la bursa

Definitie Cotare la bursa

1. Determinarea cursului (pretului) la care se fac tranzactiile pe piata bursiera.2. Inscrierea la cota bursei a unui curs care s-a format pentru o valoare (titlu) admisa la bursa. Determinarea cursului unei valori mobiliare este in functie de ansamblul elementelor care stau la baza cererii si ofertei valorii respective.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cotare la bursa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cotare la bursa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cotare la bursa. Definitiile termenilor despre Cotare la bursa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cotare la bursa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cotare la bursa.