Creanta litigioasa

Definitie Creanta litigioasa

Creanta contestata ca valoare de catre debitori.Creantele constatate la inventar ca litigioase sunt virate din contul 411 Clienti sau 461 Debitori diversi in contul 416 Clienti incerti, la valoarea aflata inlitigiu, inclusiv TVA.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Creanta litigioasa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Creanta litigioasa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Creanta litigioasa. Definitiile termenilor despre Creanta litigioasa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Creanta litigioasa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Creanta litigioasa.