Caravana Toamnei

Locul desfasurarii: Afi Palace Cotroceni

Organizator: CREARTES LAND

CREARTES LAND   in parteneriat cu AFI Palace Cotroceni, au onoarea de a va invita la spectacolul pentru copiiCaravana Toamnei”, ce va avea loc duminica, 3 noiembrie 2013, orele 18.00,  în Centrul Comercial AFI Palace Cotroceni.

Intregul eveniment este realizat impreuna cu copiii si se adreseaza celor ce poarta copilaria in suflet!

Pe parcursul a trei saptamani, elevii de la Liceul Bilingv Miguel de Cervantes,  Scoala de Muzica si Arte Plastice “Iosif Sava”,   Colegiul de Muzica “George Enescu”  si Scoala Gimnaziala "Eugen Barbu" impreuna cu elevii de la Creartes Land realizeaza un tablou de toamna alcatuit din patru panouri de mari dimensiuni folosind tehnica colajului din hartie si materiale textile. Conceptul artistic al tabloului este realizat de catre profesoara de arte, Ana Traci.

Lucrarea finala va face parte din decorul piesei de teatru “Crearteria – Calatorie in lumea artelor”  o piesa de teatru neconventionala cu si despre copii, scrisa si regizata de Roxana Mihaela Zavodnik, directorul Creartes Land, piesa a carei premiera va avea loc in cadrul evenimentului.

“Crearteria, muza artelor, coboara din lumea fanteziei in camera unui baiat de 12 ani, pentru a-l ajuta sa termine un tablou. Baiatul isi doreste sa picteze o lucrare deosebita, insa nu intelege de ce este atat de greu de realizat. Ramas singur acasa, incepe sa picteze tabloul mult visat. Atunci apare micuta muza, Crearteria si prietenii ei nezdravan."

Copiii din rolurile principale: CREARTERIA – Anastasia Zavodnik, CREARTES – Rares Rasnoveanu, FAYA –Sara Cojocaru, EIRINA – Shara Danoiu, TIUP – Mario-Alexandru Banu.

Coloana sonora a piesei de teatru, precum si momente muzicale antrenante, solouri instrumentale, vor purta semnatura trupei Recovery. Tinerii muzicieni din trupa s-au implicat atat ca profesori cat si ca artisti in acest proiect.

Spectacolul se va incheia cu o tombola surpriza!  Premiile sunt oferita de catre Music&More si Creartes Land.

Despre CREARTES LAND: Centrul educational CREARTES LAND vine in sprijinul parintilor ce isi doresc pentru copiii lor o educatie aleasa. Un copil ce va creste inconjurat de arta,  muzica, teatru,  are toate sansele pentru a reusi in viata.

Aici, profesorii si invatatorii nostri, propun metode de invatare confortabile si eficiente, oferindu-si tot sprijinul si profesionalismul in realizarea cu succes a obiectivelor educationale si artistice.

Va asteptam cu drag sa participati alaturi de noi, pentru a sustine activitatea acestor copii talentati!

Coordonatori proiect “CARAVANA TOAMNEI”:

ROXANA MIHAELA ZAVODNIK – regizor / coordonator artistic, ANA TRACI – scenografie,  IRINA CRISTIAN – miscare scenica, AMALIA BIJEA – coordonator proiect

CREARTES LAND ,

Str. Gala Galaction, nr 85, Bucuresti, sector 1, Tel. 0311072463 / 0727333306, office@creartes.ro,www.creartes.ro

Confirmare pana la data: 29 octombrie 2013

Participare: Intrare libera