Credit indoielnic

Definitie credit indoielnic

categorie de credit existent in portofoliul unei banci, acordat unui client care apartine sectorului nebancar care inregistreaza un serviciu al datoriei (capacitatea debitorului de a-si onora datoria la scadenta, exprimata ca numar de zile de intarziere la plata de la data scadentei - sursa: Regulamentul BNR nr. 5/2002) cuprins intre 61-90 zile. Pentru clientela apartinand sectorului bancar nu este prevazuta aceasta categorie de credit.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Credit indoielnic? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul credit indoielnic.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la credit indoielnic. Definitiile termenilor despre credit indoielnic cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la credit indoielnic, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la credit indoielnic.