O TEHNOLOGIE NOUĂ MARCHEAZĂ REVOLUȚIA ÎN SHOPPING-UL ONLINE

Locul desfasurarii: http://www.online-online.ro

Organizator: Credius

O TEHNOLOGIE NOUĂ MARCHEAZĂ REVOLUȚIA ÎN SHOPPING-UL ONLINE

Online-Online este o tehnologie Credius Invented, prima de pe piața românească ce permite creditarea 100% online a cumpărăturilor făcute pe internet. De la începutul lui 2015 ea este disponibilă pentru magazinele online ce operează în Romania, devenind în consecința disponibilă pentru clienții acestora, care pot cumpăra pe credit simplu și rapid, de pe canapeaua de acasă, orice bun de consum își doresc.

“Este o revoluție pe piața de creditare din România. În acest moment nu mai există nici o altă metodă de a obține un credit pentru bunuri de consum folosind doar canalul online, fără acte suplimentare, deplasări și alte complicații”, declară Andrei Buzgan, CEO Credius IFN. “Deși se prezintă ca fiind credite online, toate celelalte produse sunt în realitate semi-online și implica interacțiuni offline și destul de multa bătaie de cap. Online-Online face accesarea unui credit incomparabil mai simplă”.

Simplitatea vine în primul rând din integrarea procesului de creditare în procesul de comandă online și livrare. Practic, cumpărătorul face comanda pentru bunul pe care și-l dorește, comanda care include și completarea cererii pentru credit, la care i se dă răspunsul în 60 de minute. Apoi, primește cumpărăturile acasă, împreuna cu actele pentru credit, pe care le semnează cu aceasta ocazie.

Astfel, cumpărătorii beneficiază de cel mai simplu mod de a achiziționa bunul de care au nevoie, în timp ce magazinele online își pot crește rata de conversie pe site, transformând mai mulți cumpărători potențiali în cumpărători reali, și pot creste valoarea cumpărăturilor efectuate.

Valoarea creditului poate varia de la 400 pana la 10.000 RON, cu un termen de rambursare de la 10 până la 60 de luni, fără nici o limita de vârstă.

Prezent pe piata romanească din 2013, Credius / credius.ro, membră a grupului New Century Holdings din Statele Unite, este o instituție financiară non-bancară dinamica, îndrăzneață, în plina ascensiune. Credius își desfașoară activitatea prin intermediul a 30 puncte de lucru în București  și în alte orașe din țară și are parteneriat cu mai mult de 250 de magazine și magazine online.

Confirmare pana la data: 29 aprilie 2015

Participare: Intrare libera