Cuantumul prejudiciului

Definitie cuantumul prejudiciului

reprezinta contravaloarea raspunderilor, costurile si cheltuielile in sarcina Asiguratului rezultate in urma producerii unui eveniment asigurat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cuantumul prejudiciului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul cuantumul prejudiciului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la cuantumul prejudiciului. Definitiile termenilor despre cuantumul prejudiciului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la cuantumul prejudiciului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la cuantumul prejudiciului.