Curte cu jurati

Definitie Curte cu jurati

Instanta judecatoreasca, ce functioneaza in unele state si are competenta de a judeca faptele penale cele mai grave. Este compusa din magistrati de profesie (curtea) si din cetateni denumiti jurati. Juratii se pronunta prin verdict asupra cestiunilor de fapt (spre exemplu, asupra existentei infractiunii, a vinovatiei etc.) iar curtea hotaraste asupra aplicarii legii, avand la baza verdictul juratilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Curte cu jurati? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Curte cu jurati.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Curte cu jurati. Definitiile termenilor despre Curte cu jurati cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Curte cu jurati, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Curte cu jurati.