Curte de apel

Definitie Curte de apel

Instanta judecatoreasca ce judeca in prima instanta cauzele date in competenta prin lege. De aemenea, ca instanta de apel judeca apelurile declarate impotriva hotararilor pronuntate in prima instanta de tribunale, iar ca instanta de recurs judeca recursurile declarate impotriva hotararilor pronuntate de tribunale in apel, precum si alte cauze prevazute de lege.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Curte de apel? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Curte de apel.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Curte de apel. Definitiile termenilor despre Curte de apel cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Curte de apel, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Curte de apel.