Cutuma internationala

Definitie Cutuma internationala

Din punctul de vedere al dreptului international public, consta dintr-o practica (comportament) al statelor cu caracter general, relativ indelungata si repetata de ele in relatiile internationale si considerata de ele ca fiind expresia unei reguli juridice, obligatorie pentru statele respective.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cutuma internationala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cutuma internationala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cutuma internationala. Definitiile termenilor despre Cutuma internationala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cutuma internationala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cutuma internationala.