Cutuma

Definitie Cutuma

Sinonim - ObiceiReguli de conduita sociale care, desi nu emana de la organele statului competente sa legifereze, sunt totusi considerate obligatorii, intrucat, fiind expresia convingerii unei colectivitati umane ca raspund sentimentului unanim de justitie, sunt consacrate ca obligatorii printr-o practica indelungata si constanta. Reprezinta izvorul cel mai vechi al dreptului international.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cutuma? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cutuma.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cutuma. Definitiile termenilor despre Cutuma cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cutuma, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cutuma.