Cvasicontract

Definitie Cvasicontract

Fapt licit si voluntar, din care se naste o obligatie catre o alta persoana sau obligatii reciproce intre parti (art.986 Cod Civil). Sub aceasta denumire sunt reglementate gestiunea de afaceri si plata nedatorata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cvasicontract? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cvasicontract.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cvasicontract. Definitiile termenilor despre Cvasicontract cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cvasicontract, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cvasicontract.