Data certa

Definitie Data certa

Situatie in care un act sub semnatura privata are o mentiune facuta de un notar sau de secretarul unei primarii si care este o dovada de necontestat. Data certa poate fi deosebit de importanta in cazurile in care una din parti a decedat ori contesta momentul incheierii actului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Data certa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Data certa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Data certa. Definitiile termenilor despre Data certa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Data certa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Data certa.