Datorie neta

Definitie datorie neta

valoarea totala a creditelor, inclusiv dobanzile aferente, din care se scad, dupa caz, urmatoarele: sumele (avansurile) achitate de clienti garantiile lichide: depozite constituite la banci, scrisori de garantie bancara etc. alte lichiditati puse la dispozitia creditorului pentru garantarea rambursarii creditului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Datorie neta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul datorie neta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la datorie neta. Definitiile termenilor despre datorie neta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la datorie neta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la datorie neta.