Daune previzibile

Definitie Daune previzibile

Sintagma ce desemneaza prejudiciile suferite de creditor ca urmare a neexecutarii prestatiei contractualmente asumate de catre debitor si a caror producere a fost fie prevazuta sau putea fi prevazuta la momentul perfectarii contractului.Daunele interese la plata carora poate fi obligat debitorul in cadrul raspunderii contractuale, cuprind numai daune previzibile, iar nu si daune imprevizibile. Exceptie face doar cazul cand neexecutarea prestatiei de catre debitor se fundeaza pe dolul acestuia.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Daune previzibile? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Daune previzibile.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Daune previzibile. Definitiile termenilor despre Daune previzibile cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Daune previzibile, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Daune previzibile.