Declaratie de inventar

Definitie Declaratie de inventar

Formular tipizat fara regim special.(Cod 14-8-1) Format A5, tiparit pe ambele fete, in blocuri a 100 de file. Serveste ca declaratie scrisa a gestionarului raspunzator de gestionarea valorilor materiale si banesti, pe care o prezinta comisiei de inventariere, potrivit normelor legale. Se intocmeste intr-un exemplar, de gestionar, dupa sigilarea locurilor de pastrare a valorilor materiale si banesti de care raspunde gestionarul respectiv, sau, acolo unde nu este posibil acest lucru, inainte de inceperea operatiei de inventariere, si se semneaza de acesta. Circula la membrii comisiei de inventariere, care semneaza pentru confirmare ca declaratia a fost data in fata acesteia. Se arhiveaza la compartimentul financiar-contabil, impreuna cu lucrarile comisiei de inventariere. Vezi si Normele Metodologice 0/22 din 3 martie 1998 la Ordinul nr. 425 din 3 martie 1998 pentru aprobarea Normelor metodologice de intocmire si utilizare a formularelor tipizate, comune pe economie, care nu au regim special, privind activitatea financiara si contabila, precum si a modelelor acestora.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Declaratie de inventar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Declaratie de inventar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Declaratie de inventar. Definitiile termenilor despre Declaratie de inventar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Declaratie de inventar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Declaratie de inventar.