Deficit

Definitie Deficit

Suma baneasca cu care cheltuielile (platile) depasesc veniturile (incasarile). Deficitul poate fi:- deficit bugetar, adica suma cu care cheltuielile bugetare depasesc veniturile bugetului,- deficit al balantei comerciale (sold pasiv), atunci cand valoarea importului depaseste pe cea a exportului,- deficit al balantei de plati (sold pasiv), atunci cand platile depasesc incasarile valutare in relatiile unei tari cu celelalte la un moment dat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Deficit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Deficit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Deficit. Definitiile termenilor despre Deficit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Deficit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Deficit.