Delegatie perfecta

Definitie Delegatie perfecta

Delegatia este perfecta atunci cand delegatarul accepta pe delegat ca debitor, in locul delegantului, pe care il libereaza. Ea constituie o novatiune prin schimbare de debitor pentru realizarea careia este necesar si consimtamantul debitorului initial, care este delegantul (art.1132 Cod Civil).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Delegatie perfecta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Delegatie perfecta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Delegatie perfecta. Definitiile termenilor despre Delegatie perfecta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Delegatie perfecta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Delegatie perfecta.