Deponent

Definitie Deponent

Proprietarul unor bunuri care le depune spre pastrare intr-un depozit, pe baza de contract de depozit.Deponentul se numeste si proprietarul valorilor mobiliare depuse spre pastrare la o banca sau la o casa specializata in pastrarea valorilor mobiliare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Deponent? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Deponent.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Deponent. Definitiile termenilor despre Deponent cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Deponent, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Deponent.