Depozit national reglementar

Definitie Depozit national reglementar

Expresie ce desemneaza cereera de brevet de inventie continand datele de identificare a solicitantului, insotita de descrierea inventiei, de revendicari, si, daca este cazul, de desene explicative, toate redactate in limba romana, depuse la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.Vezi Legea 64/1991privind brevetele de inventie.Vezi si Brevet de inventie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Depozit national reglementar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Depozit national reglementar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Depozit national reglementar. Definitiile termenilor despre Depozit national reglementar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Depozit national reglementar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Depozit national reglementar.