Desesizare

Definitie Desesizare

Incetarea investirii unui organ de urmarire penala sau instantei de judecata cu solutionarea unei pricini, in temeiul propriei hotarari (spre exemplu, in caz de necompetenta) sau a hotararii unui organ superior (spre exemplu in caz de stramutare).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Desesizare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Desesizare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Desesizare. Definitiile termenilor despre Desesizare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Desesizare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Desesizare.