Deviz financiar

Definitie Deviz financiar

Piesa componenta a proiectului de executie prin care se stabileste diversele cheltuieli ce nu se materializeaza in lucrari fizice, dar care sunt necesare realizarii obiectivului de investitii cum sunt:- cheltuieli pentru documentare si experimentare- cheltuieli pentru proiectare si asistenta tehnica din tara- cheltuieli pentru proiectul tehnologic (know-how)- studierea si tratarea ofertelor, documentatia tehnica si licenta de fabricatie si asistenta tehnica din import- exproprieri, despagubiri, stramutari, demolari, demontari- cheltuieli pentru conducerea unitatii in constructie etc.Marimea cheltuielilor se determina pe baza normelor legale si a unor calcule analitice specifice.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Deviz financiar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Deviz financiar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Deviz financiar. Definitiile termenilor despre Deviz financiar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Deviz financiar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Deviz financiar.