Deviz pe categorii de lucrari

Definitie Deviz pe categorii de lucrari

Piesa componenta a proiectului de executie si care contine, in expresie cantitativa si valorica toate lucrarile de executat la o categorie de lucrari din cadrul unui obiect de constructii, precum si celelalte cheltuieli aferente categoriei de lucrari respective, ceea ce prin insumare da valoarea de investitie a categoriei respective.Devizul de categorii de lucrari grupeaza cheltuielile pe structura articolelor de deviz, cuprinse in antemasuratoare, care insumate dau cheltuielile directe pentru materiale, munca vie si utilaje de constructii.Dupa determinarea cheltuielilor directe se calculeaza cheltuielile indirecte pentru introducerea tehnicii noi si beneficiul legal.Devizul pe categorii de lucrari constituie documentul de baza pentru stabilirea concordantei dintre prevederile proiectului si valoarea lucrarilor ce se contracteaza cu antreprenorul.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Deviz pe categorii de lucrari? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Deviz pe categorii de lucrari.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Deviz pe categorii de lucrari. Definitiile termenilor despre Deviz pe categorii de lucrari cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Deviz pe categorii de lucrari, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Deviz pe categorii de lucrari.