Directie

Definitie Directie

Veriga organizatorica, compartiment in structura organizatorica a ministerelor si a celorlalte organe ale autoritatii centrale de stat, ce se constituie pentru realizarea unor activitati omogene sau complementare cu volum mare de munca, corespunzator, potrivit legii, unui anumit numar de posturi de personal de conducere si executie tehnic, economic, de alta specialitate si de administratie.In cadrul directiilor, cand se depaseste un anumit numar de posturi, se pot constitui servicii si birouri, potrivit normelor aprobate de asemenea comaprtimente.Se pot de asemenea constitui directii generale, in cadrul carora se organizeaza directii (fara servicii si birouri), servicii sau birouri, potrivit normelor de organizare aprobate pentru asemenea compartimente.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Directie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Directie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Directie. Definitiile termenilor despre Directie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Directie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Directie.