Disponibilitati

Definitie Disponibilitati

Sume pastrate in conturile din banci sau in casieriile agentilor economici, persoane juridice si fizice, fara destinatie de moment, tinute la dispozitia acestora pentru acoperirea cheltuielilor legate de activitatea si afacerile pe care le intreprind.Disponibilitatile sunt active circulante.Sunt reprezentate in bilantul intreprinderilor romanesti printr-o serie de posturi:- conturi la banci in lei- conturi la banci, in devize, in tara- conturi la banci, in devize, in strainatate- casa in lei- casa in devize- acreditive in lei- acreditive in devize- valori de incasat- alte valori.Conturile la banci, casa si acreditivele sunt elemente cu grad inalt de lichiditate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Disponibilitati? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Disponibilitati.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Disponibilitati. Definitiile termenilor despre Disponibilitati cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Disponibilitati, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Disponibilitati.