Document cu regim special

Definitie Document cu regim special

Document supus unui anumit regim, indicat de legislatia in vigoare, de tiparire, completare, transmitere, pastrare si arhivare.Spre exemplu, in domeniul activitatilor comerciale se refera mai ales la gestionarea valorilor materiale si banesti.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Document cu regim special? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Document cu regim special.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Document cu regim special. Definitiile termenilor despre Document cu regim special cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Document cu regim special, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Document cu regim special.