Document de sinteza

Definitie Document de sinteza

In contabilitate, tablouri care reflecta datele contabile ce au fost reunite, regrupate si rezumate. Pentru majoritatea tarilor, exista patru documente de sinteza de baza:- bilantul,- contul de profit si pierdere,- anexa, si- tabloul de finantare.In tarile europene comunitare si cele care si-au inspirat sistemele contabile din teoria si practica acestor tari, primele trei documente de sinteza mai poarta numele de conturi anuale.In literatura de specialitate straina mai sunt numite si situatii financiare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Document de sinteza? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Document de sinteza.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Document de sinteza. Definitiile termenilor despre Document de sinteza cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Document de sinteza, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Document de sinteza.