Documentatie de credit

Definitie documentatie de credit

totalitatea documentelor necesare pentru acordarea unui credit unei persoane fizice sau juridice, de catre o banca. Se solicita cel putin urmatoarele documente: situatiile financiare actuale ale solicitantului si ale garantilor acestuia, inclusiv proiectia fluxurilor financiare pentru perioada de rambursare a creditului si de plata a dobanzilor descrierea modalitatilor de garantare pentru plata integrala a datoriei evaluarea bunurilor care fac obiectul garantiei creditului descrierea conditiilor creditului: valoarea creditului, rata dobanzii, graficul de rambursare, destinatia creditului, moneda in care este exprimat creditul semnatura fiecarei persoane care a autorizat creditul in numele bancii, etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Documentatie de credit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul documentatie de credit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la documentatie de credit. Definitiile termenilor despre documentatie de credit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la documentatie de credit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la documentatie de credit.