Donatie de bunuri viitoare

Definitie Donatie de bunuri viitoare

Varietate a contractului de donatie avand ca obiect universalitatea bunurilor ce se vor afla in patrimoniul donatorului la moartea sa. Este un contract pentru cauza de moarte, producand exact aceleasi efecte ca si testamentul (se si numeste mostenire cntractuala). La fel ca testamentul, donatia de bunuri viitoare este esentialmente revocabila si nu indisponibilizeaza bunurile existente, de care donatorul poate dispune liber in timpul vietii sale. Donatia de bunuri viitoare devine caduca prin predecesul donatorului. Este putin folosita.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Donatie de bunuri viitoare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Donatie de bunuri viitoare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Donatie de bunuri viitoare. Definitiile termenilor despre Donatie de bunuri viitoare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Donatie de bunuri viitoare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Donatie de bunuri viitoare.