Drept de corectie

Definitie Drept de corectie

Drept corelativ indatoririi de a creste copilul, conferind parintilor facultatea sa aplice corectii copilului lor minor, ori de cate ori acestea s-ar dovedi necesare pentru educarea lui corespunzatoare.Dreptul de corectie este recunoscut parintilor numai pentru a fi exercitat ca mijloc de educare, legea interzicandu-le sa uzeze de el intr-un mod care ar depasi limitele educarii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept de corectie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept de corectie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept de corectie. Definitiile termenilor despre Drept de corectie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept de corectie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept de corectie.