Drept de extindere

Definitie Drept de extindere

Prerogativa recunoscuta de lege locatarului principal, de a pretinde celui ce inchiriaza (avand prioritate fata de alti solicitanti, atunci cand impreuna cu membrii familiei sale nu dispune, in locuinta ce o detine, de intreaga suprafata de locuit la care este indreptatit, ca acesta sa-i inchirieze si una sau mai multe alte camere de locuit, care se elibereaza in acelasi apartament.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept de extindere? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept de extindere.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept de extindere. Definitiile termenilor despre Drept de extindere cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept de extindere, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept de extindere.