Drept de folosinta

Definitie Drept de folosinta

Atribut al dreptului de proprietate, in temeiul caruia proprietarul are puterea de a utiliza bunul in propriul sau interes, dobandind in proprietate fructele si veniturile pe care le poate obtine din acesta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept de folosinta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept de folosinta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept de folosinta. Definitiile termenilor despre Drept de folosinta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept de folosinta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept de folosinta.