Drept de proprietate comuna

Definitie Drept de proprietate comuna

Drept de proprietate ce se caracterizeaza prin aceea ca un bun sau mai multe bunuri apartin in proprietatea a doua sau mai multe persoane care isi pot exercita impreuna, simultan si concurent, toate prerogativele recunscute de lege oricarui proprietar. Proprietatea comuna are doua forme: - dreptul de proprietate pe cote-parti, si - dreptul de proprietate in devalmasie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept de proprietate comuna? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept de proprietate comuna.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept de proprietate comuna. Definitiile termenilor despre Drept de proprietate comuna cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept de proprietate comuna, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept de proprietate comuna.