Drept real principal

Definitie Drept real principal

Drept real ce are o existenta de sine statatoare. Astfel de drepturi sunt: - dreptul de proprietate, - dreptul de folosinta, - dreptul de uzufruct, - dreptul de uz, - dreptul de abitatie, - dreptul de servitute, - dreptul de superficie.Opus - Drept real accesoriu.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept real principal? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept real principal.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept real principal. Definitiile termenilor despre Drept real principal cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept real principal, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept real principal.