Dreptul international privat

Definitie Dreptul international privat

Totalitatea normelor juridice conflictuale si materiale prin care se solutioneaza conflictele de legi si conflictele de jurisdictii, precumsi normele materiale privind conditia juridica a strainului. Totodata, intereseaza dreptul international privat si normele juridice referitoare la regimul persoanelor fizice ori juridice romane in raporturile de drept international privat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Dreptul international privat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Dreptul international privat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Dreptul international privat. Definitiile termenilor despre Dreptul international privat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Dreptul international privat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Dreptul international privat.