Dreptul privat

Definitie Dreptul privat

Ansamblul de norme juridice care reglementeaza relatiile dintre persoanele particulare sau dintre colectivitatile organizate ca unitati private.Dreptul privat de subimparte in drept civil, drept comercial, dreptul familiei, dreptul muncii, dreptul procesual civil si dreptul international privat.Vezi si Drept public.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Dreptul privat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Dreptul privat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Dreptul privat. Definitiile termenilor despre Dreptul privat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Dreptul privat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Dreptul privat.