Dreptul procesual penal

Definitie Dreptul procesual penal

Ansamblul normelor juridice care reglementeaza activitatea organelor de urmarire, a procuraturii si a justitiei in judecarea cauzelor penale, pentru descoperirea infractiunilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Dreptul procesual penal? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Dreptul procesual penal.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Dreptul procesual penal. Definitiile termenilor despre Dreptul procesual penal cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Dreptul procesual penal, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Dreptul procesual penal.