Festivalul IMAGINE România a dat startul la înscrieri!

Locul desfasurarii: , http://imaginefestival.ro

Organizator: Jeunesses Musicales Romania prin ELITE ART Club UNESCO

FESTIVALUL IMAGINE – Romania 2011

S-a dat startul la înscrieri!

De ce sa cânţi în ploaie?! Vino pe scenă! La IMAGINE Romania!

Înscrie-te până pe 15 Iunie, pe site-ul imaginefestival.ro !

Au inceput înscrierile pentru festivalul IMAGINE ROMÂNIA!

Dacă ai între 12 şi 20 de ani şi nu te poţi opri din cântat, înscrie-te până pe 15 iunie pe imaginefestival.ro! Completeaza formularul, incarca 3 piese interpretate de tine in format mp3. (Atentie! Nu se cere obligatoriu calitate de studio!) si sanse sa devii un star!

NU facem concurs de karaoke, aşa ca fii original!

Îndrăzneşte să te faci auzit! Ai şansa să reperezinţi România la festivalul internaţional IMAGINE.

Pe site-ul  imaginefestival.ro trupa ta poate avea propria pagina, fan-club şi blog. Înscrie-te pana pe 20 mai şi câştigi automat 1 CD al trupei byron!

Anunţă-ţi toţi fanii! Cea mai populară trupă se califică automat la preselecţiile naţionale! Înscrie-te acum şi vino pe scenă alături de marea familie internaţională IMAGINE!

Jeunesses Musicales Romania prin ELITE ART Club UNESCO prezintă  IMAGINE Festival, un concept  Jeunesses Musicales International. Evenimentul este realizat împreună cu trupa byron, ca o fuziune între festivalurile-concurs “Proms of Delight Music Fest" şi “Byron, rock your Highschool”.

IMAGINE România (2 – 4 Septembrie, Sibiu) este o competiţie live de interpretare muzicală care se adresează trupelor şi soliştilor vocali cu vârste cuprinse între 12 şi 20 de ani. În această competiţie sunt acceptate toate stilurile muzicale: pop, metal, rock, jazz, hip hop, clasic, ska, world punk etc.

În cadrul festivalului vor avea loc masterclass-uri gratuite, jam-sessions şi concerte ale trupelor invitate, atât din ţară cât şi din Europa.

IMAGINE FESTIVAL reprezintă o serie de festivaluri de muzică anuale ce se desfăşoară în peste 10 ţări. Câştigătorii ediţiilor naţionale participă la finala internaţională. Festivalul este o şansă pentru tinerii muzicieni de a-şi demonstra talentul, interpretând în faţa unei audienţe numeroase dar şi a unui juriu profesionist.

Indrazneste sa te faci auzit!

DARE TO IMAGINE!

Parteneri media: Kiss FM, Zile si Nopţi, Avantaje, 7 Seri, Modernism, IConcert, Popcorn, Romania Insider, City Compass, Tribuna, Port, Muzica 9, muzicabuna.ro, cinemall.ro, calendarevenimente.ro, metalhead, no3, sofresh, feminis.ro, musicmall, teen press, Oldies Pub (Sibiu)

Despre ELITE ART GALLERY

ELITE ART Club UNESCO este o asociaţie culturală fără scop patrimonial, implicată în organizarea şi promovarea unor ample proiecte, al căror scop principal este de a aduce în prin plan adevăratele valori ale artei contemporane româneşti şi de a educa publicul în spiritul recunoaşterii şi aprecierii lor.

Printre proiectele reprezentative menţionăm concertele PROMS of Delight, care îmbină după un concept inovator muzica simfonică şi stilurile pop, jazz, cross-over, fiecare ediţie bucurându-se de aprecierea unui public numeros. De o mare vizibilitate se bucură şi proiectul de arte vizuale „Pictori de azi la Balcic”.

Din iulie 2009, ELITE ART Club UNESCO este membră afiliată Jeunesses Musicales International este cea mai amplă organizaţie neguvernamentală pentru tinerii muzicieni din întreaga lume.

Confirmare pana la data: 15 iunie 2011

Participare: Intrare libera