Mai ai 3 zile in care te poti inscrie a Imagine Festival, Romania 2011

Locul desfasurarii: http://www.imaginefestival.ro

Organizator: ELITE ART Club UNESCO, reprezentant in Romania Jeunesses Musicales Internationales

FESTIVALUL IMAGINE – Romania 2011

Prietenii tăi participă la IMAGINE România?! Sustine-i! Intră pe www.imaginefestival.ro și votează-i ! Cea mai populară trupă se califică automat la preselecțiile naționale! Vrei și tu să participi? Grăbește-te! Mai încă 4 zile să te înscrii la cel mai tare festival de muzică pentru tineri! Îndrăznește să te faci auzit la Festivalul IMAGINE România 2011 – Sibiu 2-4 septembrie 2011.

Înscrie-te până pe 27  iunie pe www.imaginefestival.ro! Nu contează ce cânţi, ci cum cânţi. Dacă ai compoziţii şi interpretări originale, indiferent de stil  (pop, metal rock, jazz, hip hop, clasic, ska, world punk), te invităm să participi la IMAGINE, o competiţie live de interpretare muzicală care se adresează trupelor şi soliştilor vocali cu vârste cuprinse între 12 şi 20 de ani.

Afla mai multe detalii si vezi cine s-a inscris deja pe www.imaginefestival.ro!

DARE TO IMAGINE!

Acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu

Parteneri: KFC, Ella Traveland

Parteneri media: Kiss FM, Zile si Nopţi, Avantaje, Modernism, IConcert, Popcorn, Romania Insider, City Compass, Tribuna, Port, Muzica 9, muzicabuna.ro, cinemall.ro, calendarevenimente.ro, metalhead, no3, sofresh, feminis.ro, musicmall, teen press, Oldies Pub (Sibiu)

Despre ELITE ART GALLERY

ELITE ART Club UNESCO este o asociaţie culturală fără scop patrimonial, implicată în organizarea şi promovarea unor ample proiecte, al căror scop principal este de a aduce în prin plan adevăratele valori ale artei contemporane româneşti şi de a educa publicul în spiritul recunoaşterii şi aprecierii lor.

Printre proiectele reprezentative menţionăm concertele PROMS of Delight, care îmbină după un concept inovator muzica simfonică şi stilurile pop, jazz, cross-over, fiecare ediţie bucurându-se de aprecierea unui public numeros. De o mare vizibilitate se bucură şi proiectul de arte vizuale „Pictori de azi la Balcic”.

Din iulie 2009, ELITE ART Club UNESCO este membră afiliată Jeunesses Musicales International este cea mai amplă organizaţie neguvernamentală pentru tinerii muzicieni din întreaga lume.

Confirmare pana la data: 24 iunie 2011

Participare: Intrare libera