Embatic

Definitie Embatic

Sinonim - emfiteozaDrept real de folosinta asupra imobilului altuia care izvoraste dintr-o locatiune perpetua sau de lunga durata.Isi are originea in dreptul roman. I s-a recunoscut importanta si actualitatea prin Codul Civil de la 1864 si a fost desfiintata virtualmente prin legea agrara din 1921.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Embatic? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Embatic.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Embatic. Definitiile termenilor despre Embatic cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Embatic, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Embatic.