Adrian Moisei photography - www.adrianmoisei.com

Locul desfasurarii: www.adrianmoisei.com

Organizator: Adrian Moisei

Adrian Moisei photography - www.adrianmoisei.com

Avem plăcerea să vă anunţăm lansarea site-ului fotografului român Adrian Moisei, site pe care îl puteţi vizita accesând adresa: http://www.adrianmoisei.com. O dată cu această lansare Adrian Moisei a declarat:

“Am selectat câteva din zecile de mii de fotografii făcute de-a lungul timpului, foarte variate, în încercarea de a oferi vizi-tatorului câteva minute în care sufletul să îi fie străbătut de o multitudine de sentimente, momente în care, sper, îşi va da seama de frumuseţile acestei lumi atât de fascinante.”

Adrian Moisei este autorul www.RomanianTrip.net, site dedicat prezentării obiectivelor turistice ale României. Acesta conţine aproximativ 2000 fotografii cuprinzând: Iaşi, Suceava, Constanţa, Neamţ, Bucovina, Bran, Peleş şi Râşnov.

“Niciodată nu voi uita ziua cand am urcat la Râşnov, acest loc unic saturat de istorie, unde frumusetea şi amintirile nu se sfârşeşc.”

Despre autor:

În calitate de fotograf a colaborat, cu edituri din Italia şi România, la realizarea unor ghiduri turistice şi a avut onoarea de a lucra alaturi de Focus Multimedia la realizarea “Romanian Olympic Team Athens 2004”. Adrian este featured photographer şi asociat în cadrul www.GoodStockImages.com.

Prolific designer care a lucrat de-a lungul timpului la sute de proiecte cu numeroase companii autohtone şi în special internaţionale. In prezent, alături de doi prieteni, a pus bazele 3Waves Studio - art & code (http://www.3waves.net). Pentru portofoliu accesaţi http://www.createdtocreate.net.

Adrian Moisei a devenit cunoscut după ce a fondat în 1999 publicaţiile electronice e-mail REPORT & Weekly NEWS, primele publicatii electronice româneşti trimise prin e-mail sub formă de arhivă, reviste dedicate IT&C şi a unit un grup de pasionaţi, români, din toate colţurile lumii. Din 2004 publicarea revistelor a fost întreruptă, fiind planificată o relansare în viitorul apropiat.

Adrian Moisei

Participare: Intrare libera