Errom in substantiam

Definitie Errom in substantiam

Expresie din limba latinaLocutiune prin care se desemneaza eroarea, viciu de consimtamant, care se refera la calitatile substantiale, determinante ale lucrului, obiect al actului juridic.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Errom in substantiam? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Errom in substantiam.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Errom in substantiam. Definitiile termenilor despre Errom in substantiam cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Errom in substantiam, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Errom in substantiam.