Error in personam

Definitie Error in personam

Expresie din limba latinaLocutiune prin care se desemneaza eroarea, viciu de consimtamant, in cazul in care aceasta vizeaza persoana partenerului contractual.O atare eroare viciaza vointa juridica in contractele intuituu personae si prezinta relevanta juridica atunci cand se refera fie la identitatea juridica sau civila a partenerului contractual, fie la calitatile deosebite ale acestuia, care au avut un rol determinant la incheierea contractului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Error in personam? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Error in personam.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Error in personam. Definitiile termenilor despre Error in personam cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Error in personam, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Error in personam.