Etalon informational

Definitie Etalon informational

Unitate de masura tip, stabilita conventional si utilizata la masurarea, evaluarea si exprimarea cantitativa si valorica a patrimoniului. Dupa natura unitatii de masura, se deosebesc doua categorii: - etaloane cantitative - etalonul natural, natural-conventional, etalonul timp, etalonul cantitativ-complex (cum ar fi metrul, metrul patrat, puterea calorica, ziua munca, tona, kilometrul) - etaloane valorice (moneda).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Etalon informational? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Etalon informational.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Etalon informational. Definitiile termenilor despre Etalon informational cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Etalon informational, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Etalon informational.