Executare prin echivalent

Definitie Executare prin echivalent

Sinonim - executare indirectaExecutarea prin echivalent sau indirecta intervine atunci cand, din anumite motive, executarea directa sau in natura nu mai este posibila. Mentionam ca nu este vorba de o imposibilitate fortuita de executare. Creditorul poate pretinde plata de despagubiri si daune-interese.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Executare prin echivalent? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Executare prin echivalent.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Executare prin echivalent. Definitiile termenilor despre Executare prin echivalent cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Executare prin echivalent, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Executare prin echivalent.